Top
Image Alt

Reismetlies

Wie lekker wil eten in Eindhoven moet absoluut op deze plek komen. Een hippe plek in het centrum van Eindhoven waar veel uitbaters een klein tentje bezitten. Daar omheen kun je heerlijk tafelen. Eten wordt zowel binnen als buiten gebracht, je hoeft alleen even bij één van de desbetreffende stands te bestellen. Of bij meerdere natuurlijk…

Het kan zijn dat je eventjes moet wachten op een plekje want in deze hotspot is het vaak erg druk. Logisch ook want ze hebben zó veel lekkers dat het moeilijk kiezen is. Zoals je weet houden wij van delen dus wat dat betreft zijn we op deze plek op het juiste adres..Klein dingetje: je kunt alleen pinnen op deze plek. Je kunt ook heel eenvoudig een QR code scannen op je tafel en direct bestellen waarna het geld meteen van je rekening wordt geschreven en een vriendelijke medewerker je eten komt brengen. I-DE-AAL.

Op dit moment (van schrijven) zitten er 19 zaakjes bij Down Town Gourmet Market. Van Spaans tot Vietnamees, van sushi tot pizza en van burgers tot Indonesisch. Na één keer weet je: we moeten hier nog eens terug.

Wij starten met een portie bitterballen van Fries love balls. Verschillende, bijzondere smaken die goed tot zijn recht komen met een lekker biertje. Heerlijk.

Na de bitterballen hebben we zin in meer. Alles ziet er lekker uit maar er zijn een paar dingen die er (wat ons betreft) uitspringen. De aardappelen van Pim’s Potatoes, sushi van Miss Temaki en mijn lievelings: Indonesische Soto Ayam van Indonesian Warung. Alle drie werkelijk waar goddelijk. Totaal verschillende smaken maar stuk voor stuk heerlijk.

Wij willen zeker nog eens terug naar deze heerlijk plek. Er hangt een gezellig sfeer, er wordt hard gewerkt en ze serveren heerlijk eten. Absoluut een topper wanneer je in Eindhoven snel een hapje wilt eten of lekker met vrienden wilt borrelen.

Down Town Gourmet Market https://www.downtowngourmetmarket.com
Smalle Haven 2-24 5611 EJ Eindhoven

MEER BLOGS VAN LIES OVER ETEN

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: