Top
Image Alt

Reismetlies

Sint-Oedenrode is mijn geboortedorp. Ik werk er en bijna heel mijn familie woont er. Ik ben er dus met enige regelmaat te vinden. De meeste restaurants ken ik van binnen en van buiten en er zijn flink wat leuke plekjes in dit pitoreske dorpje. Of je nu houdt van een simpel hapje of een sterrenzaak, Sint-Oedenrode heeft heel veel te bieden.

De Gouden Leeuw in Sint-Oedenrode is sinds een aantal jaar heropend. Een prachtige zaak met heel veel oude details. Je kunt er terecht voor een borrel, lunch, diner of een partij. Een prachtig pand met een mooi terras op de markt van Sint-Oedenrode. Wij zijn weer heel benieuwd wat we voorgeschoteld gaan krijgen….

Deze keer gaan wij voor de buikspek en de sashimi. Daarna, verrassend, voor een heerlijke plank. Deze plank staat eigenlijk als voorgerecht voor twee personen op de kaart maar is ook heerlijk om als hoofdgerecht te bestellen. De borden zijn prachtig opgemaakt en de prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed als je het mij vraagt. Snel een hapje of uitgebreid dineren kan allebei. Een ding is zeker, je gaat genieten.

Leuk bij de Gouden Leeuw: je krijgt altijd een amuse van het huis. Bij binnenkomst verwennen ze je dus meteen! Heerlijk genieten!

Meer informatie? Kijk op http://degoudenleeuwsintoedenrode.nl/
De Gouden Leeuw
De Markt 10
5492 AB Sint-Oedenrode

MEER BLOGS VAN LIES OVER ETEN

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: