Categorieën

Top
  >  Eet met Lies   >  De lekkerste pokebowl van Tilburg

Ik ben gek op pokebowls. Sinds deze hype over is komen waaien uit Amerika, Bali of waar dan ook, eet ik ze het liefst op een warme zomerdag. Gezond, makkelijk, veel in te variëren en onwijs lekker!

Deze keer besluit ik een pokebowl te bestellen bij Poke and More in Tilburg. Een zaakje dat het (volgens mij, gezien de drukte altijd) goed doet. Het gezellige restaurantje zit aan het Stadhuisplein maar je kunt je favoriete pokebowl natuurlijk ook thuis laten bezorgen. Ideaal wanneer je niet te veel tijd hebt of gewoon geen zin hebt om te koken.
Bij Poke and More hanteren ze twee formaten pokebowls: small & medium. De medium pokebowl is écht voor de grote eter want ook in de small pokebowl zit voldoende. De prijs is ook prima, € 7,95 voor een eigen samengestelde small pokebowl en € 9,95 voor een medium (die dus echt groot is).

Je kunt ook gaan voor een van de al samengestelde pokebowls maar ik kies liever zelf wat ik het lekkerste vind. Nadat je het formaat van je pokebowl hebt gekozen kun je je basis kiezen, ik ga voor sushirijst. Daarna kun je de proteïne kiezen en ik besluit voor verse zalm te gaan. Hierna kies je 4 of 6 ingrediënten, een dressing en 2 of 3 toppings. Je eigen creatie met de allerlekkerste ingrediënten dus. Ik ben heel erg benieuwd.

Niet veel later wordt de pokebowl al bij me bezorgd. Nu woon ik ook in het centrum van Tilburg, maar toch. Ruim op tijd. Ideaal want ik kreeg al trek bij het uitzoeken van al dat lekkers.

De pokebowl ziet er heerlijk uit, is prima qua formaat en er is niet zuinig gedaan met de ingrediënten: dik pluspunt. Ook de smaak is fantastisch. Voldoende dressing (die overigens apart wordt geserveerd) en een ware smaakexplosie. Ook de hoeveelheid blijkt perfect. Qua prijs/kwaliteit dus helemaal perfect. Ik ben om. Deze ga ik gegarandeerd vaker bestellen!

MEER BLOGS VAN LIES OVER TILBURG

Borrelen in Tilburg

Tijdens de Corona-crisis ontdekken we meer en meer ons eigen land. En dat is eigenlijk helemaal fantastisch. Eindelijk, kunnen we wel zeggen. Ons land heeft zó veel toffe plekjes dat we ze, door alle verre reizen, bijna zouden vergeten. En ja, daar maak ook ik me schuldig aan. Tot nu. Op ontdekkingstocht in Nederland. Deze keer: Tilburg.

Thais in Tilburg

Wie mij een beetje kent weet dat ik ontzettend hou van Aziatisch eten. Maakt me eigenlijk niet uit wat precies. De keuken vind ik zo om van te smullen dat ik het oprecht iedere dag zou kunnen eten. Toen ik een half jaar ging reizen in Azië heb ik dan ook zelden wat anders genomen. Het kwam wel eens in me op, vandaag eet ik wat anders, maar wanneer ik dan de geuren van zo’n heerlijke curry rook was ik weer om. Gelukkig is er steeds meer lekker Aziatisch eten in ons eigen land te vinden. En dat eten proeven vind ik helemaal niet erg…

Xu Noodle Bar in Tilburg

Zoals jullie weten hou ik van eten en zoals jullie ook probably weten woon ik in Tilburg. Sindskort in een woonhuis; aaaaah, waarover binnenkort meer 🙂 Wij houden van lekker eten maken maar ook van lekker eten buitenshuis of meenemen. Xu heeft het allebei. Voor weinig geld kun je er een heerlijk hapje eten of je kunt het meenemen zodat je er thuis van kunt genieten.

Comments:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: