Top
Image Alt

Reismetlies

Georgetown is één van de hotspots van Maleisië. En ik begrijp meteen waarom. Wat een onwijs chille plek is dit. De vibe die in deze stad hangt is echt heel relaxed. Georgetown is natuurlijk bekend om de bekende graffiti in de stad maar er is veel meer te zien en te beleven. En er zijn een paar heel fijne plekjes om te slapen…

FAVO PLEKJES IN GEORGETOWN

Ryokan Muntri Boutique Hostel
Dit heerlijke hostel ziet er niet alleen fantastisch uit maar is ook nog eens heel erg centraal gelegen. Je hebt er voldoende privacy, er is altijd wat te beleven en het hostel ziet er van binnen heel vet uit! Dikke aanrader dus.
Dorms vanaf € 7,50 | Tweepersoonskamer vanaf € 23

Tido Penang Hostel
Dit vernieuwende hostel ligt net buiten het centrum maar nog steeds op loopafstand. Een prachtige uitvalsbasis voor je reis naar, waarschijnlijk, Georgetown. De kamers zijn heel schoon, het hostel is netjes en er zit een klein bakkertje om de hoek. Ideaal!
Dorms vanaf € 8| Tweepersoonskamer vanaf € 24

Chateau One
Chateau One is zo’n typisch backpackershostel. Zo eentje waar je wilt blijven hangen. Het is er gezellig, er zijn altijd tal van andere backpackers te vinden en er is altijd wel wat te beleven. De medewerkers zijn vriendelijk, het is schoon én het is goedkoop. Wat wil een mens nog meer?
Dorms vanaf € 9 | Tweepersoonskamer vanaf € 27

MEER BLOGS VAN LIES OVER MALEISIË

Chillen in Kota Kinabalu

​​Kota Kinabalu is natuurlijk gewoon een stad. Maar wat voor eentje. Ik vond het in Kota Kinabalu bijzonder fijn vertoeven. Misschien kwam het door de vriendelijke mensen want echt heel bijzonder is de stad zelf niet. Er zijn een paar mooie bezienswaardigheden in Kota Kinabalu en een paar toffe dagtrips. Wat dat betreft is het zeker de moeite waard om eventjes in deze metropool te vertoeven…

Wat te doen in Kuala Lumpur

Wanneer je naar Maleisië gaat is de kans heel erg groot dat je reis start in de hoofdstad Kuala Lumpur. Een fantastische metropool waar veel, heel veel te zien en te beleven is. Ik verblijf in het totaal 10 dagen in deze waanzinnige stad zodat ik ruim de tijd heb om alles te ontdekken. Ga genieten van deze metropool en vergeet vooral ook niet om onverwachtse dingen te doen. Ga buiten de gebaande paden maar bezoek ook zeker de volgende plekken.

Favo slaapplekken in Kuala Lumpur

Kuala Lumpur vind ik echt een fantastische stad! De diversiteit in de stad vind ik fantastisch en dat je er heerlijk kunt eten is natuurlijk heel mooi meegenomen. KL is een prima uitvalsbasis voor je reis binnen Maleisië of Azië. Vanuit KL vertrekken dagelijks honderden treinen, bussen en vluchten. Maar het is absoluut de moeite om één of meerdere dagen in deze metropool te verblijven. Waar je dan het beste kunt slapen? Dat heb ik voor je uitgezocht….

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: