Top
Image Alt

Reismetlies

Als je mij mijn favoriete stad in deze wereld vraagt zal ik absoluut Buenos Aires roepen. Inderdaad, roepen. Ik heb er op mijn achttiende gewoond en ben er gelukkig dit jaar (2019) weer geweest. Good to be back! Nog steeds is BA voor mij de stad die alles heeft (behalve een mooi strand). Ik heb er een vakantiegevoel mee ook een gevoel dat zegt: hier wil ik wonen, en laat ik dat nou niet vaak hebben. Waar je het lekkerste kunt eten in BA? Dat kan op heel veel plekken maar Las Cabras is wel een favorietje hoor….

Las Cabras is te vinden in de wijk Palermo Hollywood. Een plek waar het uitgaansleven van BA zich bevind. Heel veel leuke eettentjes én barretjes in de buurt dus. Las Cabras is zowel bij toeristen als bij Argentijnen een populaire plek dus zorg dat je op tijd bent.

Wij gaan deze keer voor Bife de lomo met gegrilde groenten. Natuurlijk van de parilla. Zo heerlijk om te proeven dat eten eigenlijk zo weinig nodig heeft wanneer het op een goede manier wordt bereid. Het blonde biertje (rubia) gaat er ook goed in en smaakt heerlijk. De bediening is vriendelijk, er wordt vooral heel erg hard gewerkt en de sfeer is top. Wat wil een mens nog meer?

 

Las Cabras is te vinden aan Fitz Roy 1795, C1414, Buenos Aires. Het restaurant is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 01:00 uur. Dikke vette aanrader!

MEER BLOGS VAN LIES OVER ARGENTINIË

Doen: Spaans leren in Buenos Aires

Weet je niet wat je na je middelbare school wilt gaan doen? Ben je afgestudeerd maar heb je nog geen zin in een 9 to 5 job? Wil je gewoon nuttig bezig zijn tijdens je reis of heb je altijd al eens een andere taal willen leren? Ga dan voor Spaans. Dat kan natuurlijk in Spanje maar wat nog toffer is, is om het te gaan leren in Buenos Aires!

Fijne slaapplekken in Buenos Aires

Zoals jullie inmiddels wel weten is Buenos Aires absoluut één van mijn lievelingssteden. En daar wil ik jullie net zo enthousiast over maken! Hoe je je verblijf in Buenos Aires nóg aangenamer kunt maken? Door te slapen op hele fijne plekjes. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet!

Vijf dingen die je moet proeven in Argentinië

Wanneer je naar Argentinië gaat denk je natuurlijk aan vlees. Niet dat je er tegenwoordig als vegetariër of veganist niet uit de voeten kunt (juist want wel Palermo in BA is een walhalla), maar voor mij is Argentinië ook echt gekoppeld aan vlees. In Nederland proberen we wat te minderen met vlees door het alleen te eten wanneer we er écht zin in hebben en wanneer het echt iets toevoegt. Nou, in Argentinië voegt het voor mij zeker iets toe. Maar er is meer dan dat. Welke gerechten je echt moet proberen? Ik zet ze voor je op een rijtje.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: