Argentinië Eet met Lies Zuid-Amerika

Eten bij Las Cabras in BA

Als je mij mijn favoriete stad in deze wereld vraagt zal ik absoluut Buenos Aires roepen. Inderdaad, roepen. Ik heb er op mijn achttiende gewoond en ben er gelukkig dit jaar (2019) weer geweest. Good to be back! Nog steeds is BA voor mij de stad die alles heeft (behalve een mooi strand). Ik heb er een vakantiegevoel mee ook een gevoel dat zegt: hier wil ik wonen, en laat ik dat nou niet vaak hebben. Waar je het lekkerste kunt eten in BA? Dat kan op heel veel plekken maar Las Cabras is wel een favorietje hoor....

Als je mij mijn favoriete stad in deze wereld vraagt zal ik absoluut Buenos Aires roepen. Inderdaad, roepen. Ik heb er op mijn achttiende gewoond en ben er gelukkig dit jaar (2019) weer geweest. Good to be back! Nog steeds is BA voor mij de stad die alles heeft (behalve een mooi strand). Ik heb er een vakantiegevoel mee ook een gevoel dat zegt: hier wil ik wonen, en laat ik dat nou niet vaak hebben. Waar je het lekkerste kunt eten in BA? Dat kan op heel veel plekken maar Las Cabras is wel een favorietje hoor….

Las Cabras is te vinden in de wijk Palermo Hollywood. Een plek waar het uitgaansleven van BA zich bevind. Heel veel leuke eettentjes én barretjes in de buurt dus. Las Cabras is zowel bij toeristen als bij Argentijnen een populaire plek dus zorg dat je op tijd bent.

Wij gaan deze keer voor Bife de lomo met gegrilde groenten. Natuurlijk van de parilla. Zo heerlijk om te proeven dat eten eigenlijk zo weinig nodig heeft wanneer het op een goede manier wordt bereid. Het blonde biertje (rubia) gaat er ook goed in en smaakt heerlijk. De bediening is vriendelijk, er wordt vooral heel erg hard gewerkt en de sfeer is top. Wat wil een mens nog meer?

Las Cabras is te vinden aan Fitz Roy 1795, C1414, Buenos Aires. Het restaurant is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 01:00 uur. Dikke vette aanrader!

MEER BLOGS VAN LIES OVER ARGENTINIË

Vijf dingen die je moet proeven in Argentinië

Wanneer je naar Argentinië gaat denk je natuurlijk aan vlees. Niet dat je er tegenwoordig als vegetariër of veganist niet uit de voeten kunt (juist want wel Palermo in BA is een walhalla), maar voor mij is Argentinië ook echt gekoppeld aan vlees. In Nederland proberen we wat te minderen met vlees door het alleen te eten wanneer we er écht zin in hebben en wanneer het echt iets toevoegt. Nou, in Argentinië voegt het voor mij zeker iets toe. Maar er is meer dan dat. Welke gerechten je echt moet proberen? Ik zet ze voor je op een rijtje.

Fijne slaapplekken in Buenos Aires

Zoals jullie inmiddels wel weten is Buenos Aires absoluut één van mijn lievelingssteden. En daar wil ik jullie net zo enthousiast over maken! Hoe je je verblijf in Buenos Aires nóg aangenamer kunt maken? Door te slapen op hele fijne plekjes. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet!

Palermo in Buenos Aires

De hotste wijk van Buenos Aires. Palermo. Hier is het te doen, te vinden en hier valt van alles te beleven. Niet voor niets dat ik er een half jaar heb gewoond. En ik kan je vertellen, tien jaar later is het er alleen maar beter op geworden. Ik ben en blijf verliefd op dit stukje Buenos Aires!

0 reacties op “Eten bij Las Cabras in BA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: