Categorieën

Top
  >  Eet met Lies   >  Stadsbrouwerij 013 in… Tilburg natuurlijk

Deze keer bezoeken wij een andere plek in deze inmiddels bekende Piushaven: Stadsbrouwerij 013. Althanks bekende Piushaven, voor ons is deze bekend. Voor wie het nog niet weet: een fantastisch plekje Tilburg aan het water nét buiten de stad. Ik ben er al vaker geweest en ben tot nu toe iedere keer zeer aangenaam verrast. Het is aan te raden om in het weekend te reserveren want het is er vaak erg druk….

Ze noemen het zelf de ultieme bierbeleving van de Piushaven en dat is zeker niet voor niets. Bij het restaurant is de brouwerij te vinden waar heerlijke biertjes gebrouwen worden. Deze biertjes worden natuurlijk geschonken in het restaurant, mét heel veel lekkers. Tip: rondleiding door de stadsbrouwerij. Nog meer kennis en een hele leuke ervaring.

Sharing is caring
Wij weten vaak niet wat we moeten bestellen wanneer we gaan uit-eten omdat we álles lekker vinden. Voor ons geldt dan ook absoluut het motto: sharing is caring. Wanneer er een verrassingsmenu, een plank of een plateau op de kaart staat zijn wij om. Zo ook deze keer. Stadsbrouwerij 013 serveert een fantastische plank met heel veel lekkers…. Ook leuk om met een grotere groep te bestellen wanneer je lekker gaat borrelen 🙂

Een plank met nacho’s pulled pork, kipkluifjes, verschillende soorten kaas en worst, bierbitterballen, bierbrood en nog veel meer lekkers. Een cadeautje op tafel!

Al met al hebben wij weer een heel geslaagde avond bij Stadsbrouwerij 013. Je krijgt absoluut waar voor je geld. Ook leuk: op maandag en dinsdag serveert de Stadsbrouwerij een heel lekker en aantrekkelijk (qua prijs) 3-gangenmenu met een heerlijk bijpassend biertje.

Stadsbrouwerij 013, https://stadsbrouwerij013.nl/
Piushaven 1, 5017 AN, Tilburg

MEER BLOGS VAN LIES OVER TILBURG

Borrelen in Tilburg

Tijdens de Corona-crisis ontdekken we meer en meer ons eigen land. En dat is eigenlijk helemaal fantastisch. Eindelijk, kunnen we wel zeggen. Ons land heeft zó veel toffe plekjes dat we ze, door alle verre reizen, bijna zouden vergeten. En ja, daar maak ook ik me schuldig aan. Tot nu. Op ontdekkingstocht in Nederland. Deze keer: Tilburg.

Thais in Tilburg

Wie mij een beetje kent weet dat ik ontzettend hou van Aziatisch eten. Maakt me eigenlijk niet uit wat precies. De keuken vind ik zo om van te smullen dat ik het oprecht iedere dag zou kunnen eten. Toen ik een half jaar ging reizen in Azië heb ik dan ook zelden wat anders genomen. Het kwam wel eens in me op, vandaag eet ik wat anders, maar wanneer ik dan de geuren van zo’n heerlijke curry rook was ik weer om. Gelukkig is er steeds meer lekker Aziatisch eten in ons eigen land te vinden. En dat eten proeven vind ik helemaal niet erg…

Xu Noodle Bar in Tilburg

Zoals jullie weten hou ik van eten en zoals jullie ook probably weten woon ik in Tilburg. Sindskort in een woonhuis; aaaaah, waarover binnenkort meer 🙂 Wij houden van lekker eten maken maar ook van lekker eten buitenshuis of meenemen. Xu heeft het allebei. Voor weinig geld kun je er een heerlijk hapje eten of je kunt het meenemen zodat je er thuis van kunt genieten.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: