Top
Image Alt

Reismetlies

Deze keer bezoeken wij een andere plek in deze inmiddels bekende Piushaven: Stadsbrouwerij 013. Althanks bekende Piushaven, voor ons is deze bekend. Voor wie het nog niet weet: een fantastisch plekje Tilburg aan het water nét buiten de stad. Ik ben er al vaker geweest en ben tot nu toe iedere keer zeer aangenaam verrast. Het is aan te raden om in het weekend te reserveren want het is er vaak erg druk….

Ze noemen het zelf de ultieme bierbeleving van de Piushaven en dat is zeker niet voor niets. Bij het restaurant is de brouwerij te vinden waar heerlijke biertjes gebrouwen worden. Deze biertjes worden natuurlijk geschonken in het restaurant, mét heel veel lekkers. Tip: rondleiding door de stadsbrouwerij. Nog meer kennis en een hele leuke ervaring.

Sharing is caring
Wij weten vaak niet wat we moeten bestellen wanneer we gaan uit-eten omdat we álles lekker vinden. Voor ons geldt dan ook absoluut het motto: sharing is caring. Wanneer er een verrassingsmenu, een plank of een plateau op de kaart staat zijn wij om. Zo ook deze keer. Stadsbrouwerij 013 serveert een fantastische plank met heel veel lekkers…. Ook leuk om met een grotere groep te bestellen wanneer je lekker gaat borrelen 🙂

Een plank met nacho’s pulled pork, kipkluifjes, verschillende soorten kaas en worst, bierbitterballen, bierbrood en nog veel meer lekkers. Een cadeautje op tafel!

Al met al hebben wij weer een heel geslaagde avond bij Stadsbrouwerij 013. Je krijgt absoluut waar voor je geld. Ook leuk: op maandag en dinsdag serveert de Stadsbrouwerij een heel lekker en aantrekkelijk (qua prijs) 3-gangenmenu met een heerlijk bijpassend biertje.

Stadsbrouwerij 013, https://stadsbrouwerij013.nl/
Piushaven 1, 5017 AN, Tilburg

MEER BLOGS VAN LIES OVER TILBURG

Koffietje drinken in Tilburg

We kunnen tegenwoordig niet uiteten, naar de bioscoop of naar het theater en we zitten allemaal meer thuis. Toch zijn er heel veel dingen die wel kunnen en één daarvan is een heerlijk drankje buiten de deur scoren. Iets wat wij met enige regelmaat doen. Vooral nu tijdens de lockdown is een koffietje, een warme chocolademelk of een biertje scoren buiten de deur echt een uitje voor ons. Waar je dit allemaal kunt doen in Tilburg? Ik heb een paar toffe plekjes voor je op een rijtje gezet.

Het Spoorpark in Tilburg

Het Spoorpark in Tilburg heeft al even geleden haar deuren geopend maar is nog steeds absoluut een bezoek waard. Natuurlijk heeft Tilburg bij mij een streepje voor en vind ik alles in deze stad fantastisch, maar dit park is van een andere klasse. Een park wat je in steden als New-York, Londen of Parijs zou verwachten maar wij in Tilburg hebben het. Het Spoorpark!

Borrelen in Tilburg

Tijdens de Corona-crisis ontdekken we meer en meer ons eigen land. En dat is eigenlijk helemaal fantastisch. Eindelijk, kunnen we wel zeggen. Ons land heeft zó veel toffe plekjes dat we ze, door alle verre reizen, bijna zouden vergeten. En ja, daar maak ook ik me schuldig aan. Tot nu. Op ontdekkingstocht in Nederland. Deze keer: Tilburg.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: