Top
Image Alt

Reismetlies

Zoals jullie weten hou ik van eten en zoals jullie ook probably weten woon ik in Tilburg. Sindskort in een woonhuis; aaaaah, waarover binnenkort meer šŸ™‚ Wij houden van lekker eten maken maar ook van lekker eten buitenshuis of meenemen. Xu heeft het allebei. Voor weinig geld kun je er een heerlijk hapje eten of je kunt het meenemen zodat je er thuis van kunt genieten.

De eerste keer dat wij naar Xu gingen was in Eindhoven. Een snelle hap maar wƩl lekker. Dat is precies wat ze in Tilburg ook hebben. Heerlijk eten voor weinig geld en ideaal wanneer je niet zo veel tijd hebt. Als je bijvoorbeeld nog een biosje moet pakken of een concert in 013 is deze plek i-de-aal. Maar ook wanneer je geen zin hebt om te koken en net aan het verhuizen bent. Wat ik wil? Curry chicken rice natuurlijk!

Maar Xu heeft meer. Ook de voorgerechten, de bowls, de noodles Ć©n de drankjes zijn lekker. De porties zijn aan de ruime kant zodat je zeker niet met een lege maag naar huis toe gaat. Er zijn zo’n 90 zitplaatsen in de zaak en omdat het allemaal aan de snelle kant gaat kun je best even op een tafeltje wachten. Grote kans dat je binnen een paar minuutjes al plaats kan nemen. Wij nemen deze keer het lekkere eten mee naar huis toe zodat we in ons nieuwe huisje kunnen genieten van al het lekkers. Alvast een kijkje nemen op de menukaart? Dat kan hier.

Mocht je dus iets te vieren hebben net als wij, of gewoon willen vieren dat het maandag, woensdag of wat dan ook voor dag is. Xu is altijd een goed idee! šŸ™‚

MEER BLOGS VAN LIES OVER TILBURG

Koffietje drinken in Tilburg

We kunnen tegenwoordig niet uiteten, naar de bioscoop of naar het theater en we zitten allemaal meer thuis. Toch zijn er heel veel dingen die wel kunnen en Ć©Ć©n daarvan is een heerlijk drankje buiten de deur scoren. Iets wat wij met enige regelmaat doen. Vooral nu tijdens de lockdown is een koffietje, een warme chocolademelk of een biertje scoren buiten de deur echt een uitje voor ons. Waar je dit allemaal kunt doen in Tilburg? Ik heb een paar toffe plekjes voor je op een rijtje gezet.

Het Spoorpark in Tilburg

Het Spoorpark in Tilburg heeft al even geleden haar deuren geopend maar is nog steeds absoluut een bezoek waard. Natuurlijk heeft Tilburg bij mij een streepje voor en vind ik alles in deze stad fantastisch, maar dit park is van een andere klasse. Een park wat je in steden als New-York, Londen of Parijs zou verwachten maar wij in Tilburg hebben het. Het Spoorpark!

Borrelen in Tilburg

Tijdens de Corona-crisis ontdekken we meer en meer ons eigen land. En dat is eigenlijk helemaal fantastisch. Eindelijk, kunnen we wel zeggen. Ons land heeft zĆ³ veel toffe plekjes dat we ze, door alle verre reizen, bijna zouden vergeten. En ja, daar maak ook ik me schuldig aan. Tot nu. Op ontdekkingstocht in Nederland. Deze keer: Tilburg.

Comments:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: