Eet met Lies Europa Nederland

Xu Noodle Bar in Tilburg

Zoals jullie weten hou ik van eten en zoals jullie ook probably weten woon ik in Tilburg. Sindskort in een woonhuis; aaaaah, waarover binnenkort meer :) Wij houden van lekker eten maken maar ook van lekker eten buitenshuis of meenemen. Xu heeft het allebei. Voor weinig geld kun je er een heerlijk hapje eten of je kunt het meenemen zodat je er thuis van kunt genieten.

Zoals jullie weten hou ik van eten en zoals jullie ook probably weten woon ik in Tilburg. Sindskort in een woonhuis; aaaaah, waarover binnenkort meer 🙂 Wij houden van lekker eten maken maar ook van lekker eten buitenshuis of meenemen. Xu heeft het allebei. Voor weinig geld kun je er een heerlijk hapje eten of je kunt het meenemen zodat je er thuis van kunt genieten.

De eerste keer dat wij naar Xu gingen was in Eindhoven. Een snelle hap maar wél lekker. Dat is precies wat ze in Tilburg ook hebben. Heerlijk eten voor weinig geld en ideaal wanneer je niet zo veel tijd hebt. Als je bijvoorbeeld nog een biosje moet pakken of een concert in 013 is deze plek i-de-aal. Maar ook wanneer je geen zin hebt om te koken en net aan het verhuizen bent. Wat ik wil? Curry chicken rice natuurlijk!

Maar Xu heeft meer. Ook de voorgerechten, de bowls, de noodles én de drankjes zijn lekker. De porties zijn aan de ruime kant zodat je zeker niet met een lege maag naar huis toe gaat. Er zijn zo’n 90 zitplaatsen in de zaak en omdat het allemaal aan de snelle kant gaat kun je best even op een tafeltje wachten. Grote kans dat je binnen een paar minuutjes al plaats kan nemen. Wij nemen deze keer het lekkere eten mee naar huis toe zodat we in ons nieuwe huisje kunnen genieten van al het lekkers. Alvast een kijkje nemen op de menukaart? Dat kan hier.

Mocht je dus iets te vieren hebben net als wij, of gewoon willen vieren dat het maandag, woensdag of wat dan ook voor dag is. Xu is altijd een goed idee! 🙂

MEER BLOGS VAN LIES OVER TILBURG

Thais in Tilburg

Wie mij een beetje kent weet dat ik ontzettend hou van Aziatisch eten. Maakt me eigenlijk niet uit wat precies. De keuken vind ik zo om van te smullen dat ik het oprecht iedere dag zou kunnen eten. Toen ik een half jaar ging reizen in Azië heb ik dan ook zelden wat anders genomen. Het kwam wel eens in me op, vandaag eet ik wat anders, maar wanneer ik dan de geuren van zo’n heerlijke curry rook was ik weer om. Gelukkig is er steeds meer lekker Aziatisch eten in ons eigen land te vinden. En dat eten proeven vind ik helemaal niet erg…

Xu Noodle Bar in Tilburg

Zoals jullie weten hou ik van eten en zoals jullie ook probably weten woon ik in Tilburg. Sindskort in een woonhuis; aaaaah, waarover binnenkort meer 🙂 Wij houden van lekker eten maken maar ook van lekker eten buitenshuis of meenemen. Xu heeft het allebei. Voor weinig geld kun je er een heerlijk hapje eten of je kunt het meenemen zodat je er thuis van kunt genieten.

Stadsbrouwerij 013 in… Tilburg natuurlijk

Deze keer bezochten wij een andere plek in deze inmiddels bekende Piushaven: Stadsbrouwerij 013. Ik ben er al vaker geweest en ben tot nu toe iedere keer zeer aangenaam verrast. Het is aan te raden om in het weekend te reserveren want het is er vaak erg druk….

1 reactie op “Xu Noodle Bar in Tilburg

  1. Hebben jullie al eens bij Xu gegeten?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: