Categorieën

Top
  >  Eet met Lies   >  Thais in Tilburg

Wie mij een beetje kent weet dat ik ontzettend hou van Aziatisch eten. Maakt me eigenlijk niet uit wat precies. De keuken vind ik zo om van te smullen dat ik het oprecht iedere dag zou kunnen eten. Toen ik een half jaar ging reizen in Azië heb ik dan ook zelden wat anders genomen. Het kwam wel eens in me op, vandaag eet ik wat anders, maar wanneer ik dan de geuren van zo’n heerlijke curry rook was ik weer om. Gelukkig is er steeds meer goed Aziatisch eten in ons eigen land te vinden. En dat eten proeven vind ik helemaal niet erg…

Deze keer besluiten wij in onze hometown Tilburg te gaan eten bij Jasmine. Een Thais restaurant aan de Molenstraat waar het al-tijd druk lijkt te zijn. We bellen een beetje last-minute maar gelukkig heeft het restaurant na een uurtje nog een tafeltje voor twee beschikbaar.

Het restaurant ziet er uit zoals je van een Thais restaurant zou verwachten. Met foto van de koning boven in de zaak natuurlijk. Maar het is knus. Het is druk en de bediening is vriendelijk. Ik ben erg benieuwd.

Wij besluiten twee soorten curry’s te bestellen. Uiteraard de Massaman curry met kip: mijn favoriet. En we besluiten een curry met rundvlees te bestellen met veel groenten en een lichtpittige saus.

Het eten is heel snel bij ons en het ziet er fantastisch uit. De porties zijn meer dan ruim voldoende en het ruikt ook nog eens fantastisch. Top! Bij het proeven van de gerechten blijkt waarom het hier altijd zo druk is. Het is verrukkelijk! Wij eten binnen no-time de twee curry’s op en gaan met een voldaan gevoel richting huis. Hier gaan we zeker nog eens terug…
Wist je trouwens dat Jasmine ook thuisbezorgd? Op de bank heerlijk eten, wie wil dat nou niet?

Jasmine Thai Tilburg, http://jasminethaitilburg.nl/
Adres: Molenstraat 136, 5014 NG Tilburg

MEER BLOGS VAN LIES OVER TILBURG

Borrelen in Tilburg

Tijdens de Corona-crisis ontdekken we meer en meer ons eigen land. En dat is eigenlijk helemaal fantastisch. Eindelijk, kunnen we wel zeggen. Ons land heeft zó veel toffe plekjes dat we ze, door alle verre reizen, bijna zouden vergeten. En ja, daar maak ook ik me schuldig aan. Tot nu. Op ontdekkingstocht in Nederland. Deze keer: Tilburg.

Thais in Tilburg

Wie mij een beetje kent weet dat ik ontzettend hou van Aziatisch eten. Maakt me eigenlijk niet uit wat precies. De keuken vind ik zo om van te smullen dat ik het oprecht iedere dag zou kunnen eten. Toen ik een half jaar ging reizen in Azië heb ik dan ook zelden wat anders genomen. Het kwam wel eens in me op, vandaag eet ik wat anders, maar wanneer ik dan de geuren van zo’n heerlijke curry rook was ik weer om. Gelukkig is er steeds meer lekker Aziatisch eten in ons eigen land te vinden. En dat eten proeven vind ik helemaal niet erg…

Xu Noodle Bar in Tilburg

Zoals jullie weten hou ik van eten en zoals jullie ook probably weten woon ik in Tilburg. Sindskort in een woonhuis; aaaaah, waarover binnenkort meer 🙂 Wij houden van lekker eten maken maar ook van lekker eten buitenshuis of meenemen. Xu heeft het allebei. Voor weinig geld kun je er een heerlijk hapje eten of je kunt het meenemen zodat je er thuis van kunt genieten.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: