Top
Image Alt

Reismetlies

Zoals jullie inmiddels wel weten is Buenos Aires absoluut één van mijn lievelingssteden. En daar wil ik jullie net zo enthousiast over maken! Hoe je je verblijf in Buenos Aires nóg aangenamer kunt maken? Door te slapen op hele fijne plekjes. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet!

Ik ben zelf altijd een groot fan van Booking.com Je kunt namelijk vaak tot een dag van te voren kosteloos annuleren. Ideaal wanneer je plannen nogal eens wijzigen zoals bij mij.

Caravan BA

Het Caravan BA | Hostel Boutique beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad, een bar, een gemeenschappelijke lounge en een tuin in Buenos Aires. Verder biedt de accommodatie een conciërgeservice, een excursiebalie en gratis WiFi in alle ruimtes. Ook zijn er een 24-uursreceptie, een gedeelde keuken en een geldwisselservice aanwezig. Superchille plek!
Dorms vanaf € 26 | Tweepersoonskamer vanaf € 78

Art Factory on Tap

Art Factory On Tap is een hostel op 2 blokken van Corrientes Avenue en op 3 blokken van de Avenida 9 de Julio. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Het huis biedt een gedeelde keuken, WiFi, bagageopslag, toeristische informatie, een reisbureau en een 24-uursreceptie. Gasten kunnen genieten en ontmoeten met de lokale bevolking in de ON TAP bar op de begane grond. Super chill en altijd wat te beleven!
Dorms vanaf € 11 | Tweepersoonskamer vanaf € 47

Selina Palermo

Selina Palermo ligt in Buenos Aires, op 1,2 km van het Plaza Serrano, en biedt een bar, een gemeenschappelijke lounge en uitzicht op de stad. Tot de faciliteiten van deze accommodatie behoren een restaurant, een 24-uursreceptie, een gedeelde keuken en gratis WiFi in alle ruimtes. De accommodatie biedt een conciërgeservice en organiseert rondleidingen voor de gasten. Iets prijziger, maar dan heb je ook wat 🙂

Dorms vanaf € 18 | Tweepersoonskamer vanaf € 90

meer blogs over argentinië

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: