Top
Image Alt

Reismetlies

Weet je niet wat je na je middelbare school wilt gaan doen? Ben je afgestudeerd maar heb je nog geen zin in een 9 to 5 job? Wil je gewoon nuttig bezig zijn tijdens je reis of heb je altijd al eens een andere taal willen leren? Ga dan voor Spaans. Dat kan natuurlijk in Spanje maar wat nog toffer is, is om het te gaan leren in Buenos Aires!

studeren en de wereld ontdekken

Op mijn achttiende wist ik al lang dat ik journalistiek wilde gaan studeren. Maar ik wilde eerst even lekker weg. De wereld ontdekken. Mezelf ontdekken. De wereld zien. Nieuwe mensen ontmoeten en meer leren over andere culturen. Mijn talenknobbel vertelde me dat ik het vliegtuig moest pakken en Spaans moest gaan studeren. Zo gezegd zo gedaan. Een half jaar naar de Argentijnse metropool. Ik zou het zo weer doen.

Via internet kom ik terecht bij http://www.studytravel.nl. Ik ga samen met mijn ouders naar een open dag in Utrecht en heb meteen een goed gevoel. Dit gaat ‘m worden. Studytravel regelt een verblijf voor mij in (dan nog) nieuwe wijk Palermo en mijn school in Recoleta. Ik wil liever niet op een campus verblijven omdat ik de taal écht wil leren. Uiteindelijk word ik in contact gebracht met vier Argentijnse broers die samen leven en nog wel een klein zusje willen adopteren voor 6 maanden. Heerlijk! VAMOS!

Ik heb echt de tijd van mijn leven gehad in Buenos Aires. Ik werd zelfstandig, leerde mijn grenzen kennen, zocht mijn grenzen op en heb heel veel nieuwe mensen ontmoet. Wat betreft ben ik nog steeds een dikke voorstander van studeren en/of reizen in het buitenland.

P.s. je leert ook heel goed bier drinken, heel veel eten, stappen, weinig slapen, veel slapen en nog veel meer tijdens zo’n trip. Ook helemaal te gek toch?

meer blogs over argentinië

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: