Categorieën

Top
  >  Ervaringen   >  Borrelen in Tilburg

Tijdens de Corona-crisis ontdekken we meer en meer ons eigen land. En dat is eigenlijk helemaal fantastisch. Eindelijk, kunnen we wel zeggen. Ons land heeft zó veel toffe plekjes dat we ze, door alle verre reizen, bijna zouden vergeten. En ja, daar maak ook ik me schuldig aan. Tot nu. Op ontdekkingstocht in Nederland. Deze keer: Tilburg.

T-Huis in het Spoorpark
Het Spoorpark is nog niet zo lang geleden geopend. Een te gekke plek waar sport, eten, kletsen en heel veel andere bezigheden samenkomen. Wanneer ik in het Spoorpark ben waan ik me echt even in het buitenland. In een échte wereldstad. Het T-huis heeft een verrassende kaart maar ook voor een goed kopje koffie kun je er terecht. Je kunt er ook je biertje afhalen aan het loket en in het park gaan zitten. Dikke vette aanrader dus.

Steck013
De plek alleen al vind ik heerlijk. Gewoon mensen kijken en genieten van de fijne plek. Steck 013 is echt een fijn tentje met heel veel lekkere biertjes. Je kunt ze zelf even in de koeling bekijken. Steck heeft ook een hele chille biertuin, ideaal als je iets minder in het zicht wilt zitten. De kaart bij Steck is redelijk eenvoudig maar past perfect bij een goeie borrel.

LOC Brewery
Deze mag natuurlijk niet in het rijtje ontbreken. LOC maakt verrukkelijke Tilburgse biertjes. Naast dat de biertjes van deze lokale brouwerij heerlijk zijn kun je er op zaterdag ook zitten. Vanaf twee uur is LOC Brewery geopend voor heel veel goed gebrouwde biertjes!

Het Elfde Gebod
Een oude bekende. Dit café zit al lange tijd in Tilburg maar blijft goed. Wij vinden het altijd een fijne plek om te komen. Nootjes op grond gooien, bitterballen én heule lekkere biertjes. De kaart is vet uitgebreid dus altijd wel iets. Daarnaast ligt het centraal in de stad dus ideaal na een dagje shoppen!

Stadsbrouwerij 013
Naast het feit dat dit ons favoriete plekje is voor de allerlekkerste nacho’s kun je hier natuurlijk ook fijn borrelen. Tegenwoordig hebben ze naast de Stadsbrouwerij ook de Albatros (de boot er tegenover). Genieten van hapjes en drankjes aan het water. Altijd goed!

Borrelen in Tilburg

Tijdens de Corona-crisis ontdekken we meer en meer ons eigen land. En dat is eigenlijk helemaal fantastisch. Eindelijk, kunnen we wel zeggen. Ons land heeft zó veel toffe plekjes dat we ze, door alle verre reizen, bijna zouden vergeten. En ja, daar maak ook ik me schuldig aan. Tot nu. Op ontdekkingstocht in Nederland. Deze keer: Tilburg.

Thais in Tilburg

Wie mij een beetje kent weet dat ik ontzettend hou van Aziatisch eten. Maakt me eigenlijk niet uit wat precies. De keuken vind ik zo om van te smullen dat ik het oprecht iedere dag zou kunnen eten. Toen ik een half jaar ging reizen in Azië heb ik dan ook zelden wat anders genomen. Het kwam wel eens in me op, vandaag eet ik wat anders, maar wanneer ik dan de geuren van zo’n heerlijke curry rook was ik weer om. Gelukkig is er steeds meer lekker Aziatisch eten in ons eigen land te vinden. En dat eten proeven vind ik helemaal niet erg…

Xu Noodle Bar in Tilburg

Zoals jullie weten hou ik van eten en zoals jullie ook probably weten woon ik in Tilburg. Sindskort in een woonhuis; aaaaah, waarover binnenkort meer 🙂 Wij houden van lekker eten maken maar ook van lekker eten buitenshuis of meenemen. Xu heeft het allebei. Voor weinig geld kun je er een heerlijk hapje eten of je kunt het meenemen zodat je er thuis van kunt genieten.

Comments:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: