Top
Image Alt

Reismetlies

Nu veel van ons dit jaar vakantie vieren in eigen land is het tijd om ook daar eens over te schrijven. Nederland is meer dan molens en Amsterdam namelijk. De stranden zijn heerlijk en de strandtenten die er bij zitten zijn misschien nog wel fijner. Wij vinden het in ieder geval fantastisch om in eigen land naar het strand te gaan en natuurlijk één van de chille strandtenten te bezoeken. Reismetlies heeft zeven hotspots voor je op een rijtje gezet.

Hippie Fish - ZandvoorT

De inrichting is fantastisch. Alle interior-lovers kunnen hier hun hart ophalen. Het wit in combinatie met hout, andere natuurlijke materialen én natuurlijk de zee maakt deze plek tot een heel chille hotspot. Voor heel even lijkt het alsof je in Bali of Ibiza bent. Als het zonnetje dan schijnt ben je écht even helemaal weg…

Pele Surf Shack - Hoek van Holland

Plantaardig, hip en heerlijk vertoeven. Of je nu wilt surfen, ontspannen of aan yoga doen, het kan allemaal op deze chille plek. Echt een surf/vakantie vibe die je hier voelt waardoor het lijkt of je even helemaal weg bent. Dikke vette aanrader dus.

Woodstock 69 - Bloemendaal

Een van mijn favorieten. Hier kwamen we jaren geleden al. Blijft een heerlijke plek waar altijd wat te beleven valt, waar je lekker kunt eten en waar heel vaak een feestje te vieren is. Daarnaast wordt er met enige regelmaat live-optredens gegeven. De sfeer is fantastisch. Gaaaaaan!

Strandtent 14 - Kijkduin

In Kijkduin ligt deze fijne strandtent. Fijne plek. Goeie kaart. Lekker uitzicht. Wat wil een mens nog meer? Of je nu wilt lunchen, dineren of wilt genieten van een fijne borrelplank, bij Strandtent 14 kan het. Aanrader? De nacho’s die op de kaart staan. Genieten!

Aloha Beach - Wijk aan zee

Aloha! Aloho is kleurrijk, heel chill voor kinderen en goeie uitvalsbasis wanneer je naar Wijk aan zee gaat. Ze hebben er voor ieder wat wils, schenken de nieuwste drankjes en ze doen er aan yoga (wie niet tegenwoordig ;)) Een goeie plek om de dag te starten óf te eindigen.

MEER BLOGS OVER NEDERLAND

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: