Categorieën

Inspiratie

Blogs

Eigen land

Over Lies

Top
  >  Ervaringen   >  De tofste strandtenten in NL

Nu veel van ons dit jaar vakantie vieren in eigen land is het tijd om ook daar eens over te schrijven. Nederland is meer dan molens en Amsterdam namelijk. De stranden zijn heerlijk en de strandtenten die er bij zitten zijn misschien nog wel fijner. Wij vinden het in ieder geval fantastisch om in eigen land naar het strand te gaan en natuurlijk één van de chille strandtenten te bezoeken. Reismetlies heeft zeven hotspots voor je op een rijtje gezet.

Hippie Fish – Zandvoort
De inrichting is fantastisch. Alle interior-lovers kunnen hier hun hart ophalen. Het wit in combinatie met hout, andere natuurlijke materialen én natuurlijk de zee maakt deze plek tot een heel chille hotspot. Voor heel even lijkt het alsof je in Bali of Ibiza bent. Als het zonnetje dan schijnt ben je écht even helemaal weg…

View this post on Instagram

We cannot wait to welcome you at our beachhouse 😘

A post shared by Hippie Fish (@hippiefishzandvoort) on

Pele Surf Shack – Hoek van Holland
Plantaardig, hip en heerlijk vertoeven. Of je nu wilt surfen, ontspannen of aan yoga doen, het kan allemaal op deze chille plek. Echt een surf/vakantie vibe die je hier voelt waardoor het lijkt of je even helemaal weg bent. Dikke vette aanrader dus.

Woodstock 69 – Bloemendaal
Een van mijn favorieten. Hier kwamen we jaren geleden al. Blijft een heerlijke plek waar altijd wat te beleven valt, waar je lekker kunt eten en waar heel vaak een feestje te vieren is. Daarnaast wordt er met enige regelmaat live-optredens gegeven. De sfeer is fantastisch. Gaaaaaan!

Strandtent 14 – Kijkduin
In Kijkduin ligt deze fijne strandtent. Fijne plek. Goeie kaart. Lekker uitzicht. Wat wil een mens nog meer? Of je nu wilt lunchen, dineren of wilt genieten van een fijne borrelplank, bij Strandtent 14 kan het. Aanrader? De nacho’s die op de kaart staan. Genieten!

View this post on Instagram

Life is always better at the beach #strandtent14

A post shared by Strandtent 14 (@strandtent14) on

Aloha Beach – Wijk aan zee
Aloha! Aloho is kleurrijk, heel chill voor kinderen en goeie uitvalsbasis wanneer je naar Wijk aan zee gaat. Ze hebben er voor ieder wat wils, schenken de nieuwste drankjes en ze doen er aan yoga (wie niet tegenwoordig ;)) Een goeie plek om de dag te starten óf te eindigen.

Tulum Tulum – Noordwijk aan zee
Veel van ons zullen deze hotspot in Noordwijk aan zee wel kennen. Tulum Tulum is al een flinke tijd bekend bij heel veel mensen. Niet voor niets. De tent heeft een fantastische uitstraling, er wordt heerlijk eten geserveerd en er hangt altijd een chille vibe. Bij Tulum Tulum ben je écht even helemaal weg in eigen land…

View this post on Instagram

HAPPY SUNDAY !! Who is joining us at the beach? 💛🙌🏻

A post shared by Tulum (@tulumnoordwijk) on

Club Zand – Castricum aan zee
Club Zand is ook zo’n plek waar je wilt zijn. Goed (en mooi!) eten, prachtig interieur en altijd wat te beleven. Of je nou een feestje hebt of met een klein gezelschap bent, bij Club Zand vermaak je je sowieso. De vis die er geserveerd wordt is sowieso echt een dikke vette aanrader.

Bijzonder overnachten in Nederland – De Bossche Kraan

Als echte Brabander ken ik Den Bosch natuurlijk al langer dan vandaag. Maar de laatste tijd is Den bosch ontzettend ontwikkeld als je het mij vraagt. Van een decadente luxe stad naar een hippe urban stad waar héél veel te beleven is. En als je er dan toch bent, kun je het beste ook op een toffe plek gaan slapen. Waar? In De Bossch Kraan natuurlijk. Met een fantastisch uitzicht en een heerlijke ligging.

De Tramkade in Den Bosch

Den-Bosch is zo veel meer dan alleen de mooie binnenstad, de Diezen, de Sint Jan en Jeroen Bosch. Sinds enige tijd is de Tramkade dé hotspot van de stad. Tijd om deze eens te gaan ontdekken…

De tofste strandtenten in NL

Nu veel van ons dit jaar vakantie vieren in eigen land is het tijd om ook daar eens over te schrijven. Nederland is meer dan molens en Amsterdam namelijk. De stranden zijn heerlijk en de strandtenten die er bij zitten zijn misschien nog wel fijner. Wij vinden het in ieder geval fantastisch om in eigen land naar het strand te gaan en natuurlijk één van de chille strandtenten te bezoeken. Reismetlies heeft zeven hotspots voor je op een rijtje gezet.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: