Top
Image Alt

Reismetlies

Yust is een fantastische plek voor iedereen die houdt van een toffe stijl, lekker slapen, goed eten en een chille vibe. Bij YUST kun je slapen in een dorm, op een tweepersoonskamer of in een suite. Daarnaast is het mogelijk om langere tijd te verblijven. Het hotel heeft een perfecte ligging en het interieur is fantastisch. Wedden dat jij je ogen uitkijkt en ook niet meer naar huis toe wil?

NOT YUST A HOTEL

Bij Yust zijn de kamers mega hip ingericht. Ook de dorms zijn ideaal voor een verblijf in de Belgische stad. YUST staat voor Young Urban Style en dat zie je overal terug. De kamers voelen aan alsof je thuiskomt en daarom komt iedereen hier ook zo graag terug. Zo ook wij. Je kunt door middel van het gordijntje toch je privacy bewaren, de bedden liggen heerlijk en ook de badkamer is perfect. Je jas uit en relaxen, dat gevoel krijg je als je één van de kamers van YUST binnen stapt. Het voelt bijna als een thuis voor een dag. Ontspannen en meteen helemaal fijn.

eten en drinken

YUST heeft een restaurant waar je verrukkelijk kunt eten. Tijdens de Corona-periode kun je niet in de zaal ontbijten maar alleen gebruik maken van de lunch en het diner. Het ontbijt kun je wel gewoon bestellen, dit wordt in een heerlijke goedgevulde bag geleverd. Ideaal! Tijdens ons verblijf deze keer was de rooftopbar helaas niet geopend omdat de weergoden ons niet gunstig gezind waren. Wanneer deze wel geopend is heb je, onder het genot van een lekker pintje, een fantastisch uitzicht over Antwerpen. Muziekje erbij, zonnetje zien zakken…Wat wil een mens nog meer?

CORONA-PROOF OVERNACHTEN

Hygiëne was nog nooit zo belangrijk. Daar houden ze ook bij YUST rekening mee. Je kunt er op dit moment zelf inchecken via een eenvoudig nieuw systeem. Uiteraard is er altijd iemand die je, op gepaste afstand, kan helpen. Overal in het hotel zijn sanitezers te vinden om je handen te ontsmetten. Ons gaf dit een heel veilig gevoel. We hebben ons daarom ook geen moment onveilig gevoeld. Het ontbijt konden wij ophalen en zat in een goed gevulde bag. Dit hebben we daarna, geheel corona-proof, op onze kamer lekker opgegeten. Op deze manier kun je dus écht met een gerust hart op vakantie. Heerlijk even weg.

OMGEVING VERKENNEN PER FIETS

Ik ben en blijf een echte Hollander en dus doe ik niets liever dan de omgeving verkennen op een vertrouwde fiets. De fietsen bij YUST zijn eenvoudig te huren via de balie. Even een app downloaden, Mobilock, en doorgeven of je voor een stadsfiets of een elektrische fiets gaat. Wij maken gebruik van de stadsfietsen en dit is perfect. We mogen de fiets 24 uur huren en via de app kun je eenvoudig het slot ontgrendelen en weer sluiten. Geen gedoe met sleuteltjes dus. Ideaal voor een chaoot als ik. Zorg er wel voor dat je mobiel opgeladen is 😉

biertjes drinken

Wie naar België gaat moet natuurlijk ook wat pintjes drinken. Dat kan bij YUST zelf maar ook om de hoek bij Brouwerij De Koninck. De beroemde Bollekes proeven. De tour is een dikke vette aanrader. Nog geen drie minuten wandelen dus mocht het nodig zijn kun je daarna even gaan liggen 😉 Lees hier meer over mijn ervaringen bij De Koninck.

meer blogs over belgië

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: