Categorieën

Inspiratie

Blogs

Eigen land

Over Lies

Top
  >  België   >  De lekkerste thali van Antwerpen

Wie Antwerpen zegt, zegt niet meteen thali. Maar ik hou van Indiaas eten en dus ga ik altijd op zoek naar de beste plekjes. We hebben al eens voor een gesloten deur gestaan bij Mission Masala, dus het werd de hoogste tijd dat we al het lekkers eens gingen proeven. De verwachtingen zijn hoog.

Perfecte locatie

Laten we beginnen met de locatie. Die is echt perfect. Zeker voor iemand, net als ik, die graag alles in de gaten houdt. Er is genoeg te doen, je kunt je fiets makkelijk kwijt, je hebt geen last van auto’s die langs je hoofd razen en, wanneer hij schijnt, kun je heerlijk genieten van de zon. Top dus!

mission masala antwerpen

Indiaas eten favoriet

Sinds ik in India ben geweest vind ik Indiaas eten echt the bomb. Echter ook omdat ik in India ben geweest stel ik hoge eisen. Het eten daar is zo vol van geur, kleur en smaak dat het me al vaak is tegengevallen thuis. Ik hou van authentiek Indiaas eten maar óók van een hippe zaak. Mission Masala stond daarom al langer op mijn verlanglijstje. Ik heb veel goede verhalen gehoord en heel veel heerlijke foto’s gezien op Instagram.

mission masala antwerpen

De perfecte thali

Wij weten vooraf al wat we gaan bestellen. Op Insta zijn we lekker gemaakt met de overheerlijke thali die ze bij Mision Masala serveren. Nog even bedenken of we de vlees of de vega variant willen en daarna is het wachten op hetgeen waar we zo’n zin in hebben. Bijna alle mensen om ons heen schijnen hetzelfde idee te hebben. De thali’s worden af en aan naar de tafels gebracht.

thali mission masala antwerpen

Als we zien wat er allemaal op ligt beginnen we al te watertanden. Het ziet er gelukkig niet alleen fantastisch uit, het smaakt ook geweldig. Heel veel verschillende smaken en ik waan me voor heel eventjes écht weer even in Rajasthan. Wanneer je in Antwerpen dus lekker én gezellig wilt gaan eten is dit echt een dikke vette aanrader.

Dendermondestraat 68, 2018 Antwerpen, België. Geopend van dinsdag tot en met zondag.

De leukste wijken van Antwerpen

Antwerpen is meer dan de OLV-kathedraal, het station en de meir. Heel veel meer. Omdat Antwerpen maar drie kwartier is rijden vanaf onze ‘hometown’ Tilburg zijn we er vaak te vinden. Het voelt bijna als een soort van tweede thuis. De leukste wijken van deze stad ontdekken? Ik heb ze voor je op een rijtje gezet. Hoef jij alleen nog maar de auto/bus/trein te pakken.

De lekkerste thali van Antwerpen

Wie Antwerpen zegt, zegt niet meteen thali. Maar ik hou van Indiaas eten en dus ga ik altijd op zoek naar de beste plekjes. We hebben al eens voor een gesloten deur gestaan bij Mission Masala, dus het werd de hoogste tijd dat we al het lekkers eens gingen proeven. De verwachtingen zijn hoog.

Chill overnachten in België – Yust

Yust is een fantastische plek. Bij Yust kun je slapen in een dorm, op een tweepersoonskamer of in een suite. Daarnaast is het mogelijk om langere tijd te verblijven bij Yust. Het hotel heeft een perfecte ligging en het interieur is fantastisch. Wedden dat jij je ogen uitkijkt?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: