Categorieën

Inspiratie

Blogs

Eigen land

Over Lies

Top
  >  Eet met Lies   >  Lokaal 1650 in Den-Bosch
Lokaal 1650 Den-Bosch

Al verschillende keren ben ik gaan eten bij Lokaal 1650 in Den-Bosch. De Korte Putstraat waar Lokaal 1650 zit is sowieso een fantastische plek om te eten en te borrelen. Lokaal 1650 is geopend voor lunch, borrel en diner. Laten we eens gaan proeven.

Sharing is caring

Bij Lokaal 1650 gaat het om delen. Laat ik daar nou net dol op zijn. Ik vind immers bijna altijd alles lekker van de kaart waardoor ik moeilijk keuzes kan maken. Bij 1650 worden de gerechten geserveerd op etagères. Je kiest per ronde drie gerechtjes met z’n tweetjes en deelt deze samen. I-de-aal als je het mij vraagt.

Het is lastig om keuzes te maken bij Lokaal 1650 omdat echt alles er lekker uit ziet en fantastisch ruikt. Jans en ik kiezen iedere ronde voor twee verschillende gerechtjes van de voor- en hoofdgerechten. Vooral de voorgerechten zijn bij ons favoriet.

We eten uiteindelijk drie keer twee gerechtjes.

 • Chicken Kha Kai & Steak tartaar
 • Garnalen met buikspek en gepureerde mais & bospadenstoelen in truffel
 • Pork gyoza’s & sushi met ebi garnaal

Het toetje slaan we over. Met namen omdat ik niet zo dol op toetjes ben. Voor de liefhebbers ben ik er van overtuigd dat ook deze heerlijk zullen smaken 🙂

Ook eens naar deze fijne plek?
Korte Putstraat 27, 5211 KP ‘s-Hertogenbosch. Alle dagen van de week geopend.

Lokaal 1650 Den-Bosch

Lokaal 1650 in Den-Bosch

Al verschillende keren ben ik gaan eten bij Lokaal 1650 in Den-Bosch. De Korte Putstraat waar Lokaal 1650 zit is sowieso een fantastische plek om te eten en te borrelen. Lokaal 1650 is geopend voor lunch, borrel en diner. Laten we eens gaan proeven.

De lekkerste thali van Antwerpen

Wie Antwerpen zegt, zegt niet meteen thali. Maar ik hou van Indiaas eten en dus ga ik altijd op zoek naar de beste plekjes. We hebben al eens voor een gesloten deur gestaan bij Mission Masala, dus het werd de hoogste tijd dat we al het lekkers eens gingen proeven. De verwachtingen zijn hoog.

Thais in Tilburg

Wie mij een beetje kent weet dat ik ontzettend hou van Aziatisch eten. Maakt me eigenlijk niet uit wat precies. De keuken vind ik zo om van te smullen dat ik het oprecht iedere dag zou kunnen eten. Toen ik een half jaar ging reizen in Azië heb ik dan ook zelden wat anders genomen. Het kwam wel eens in me op, vandaag eet ik wat anders, maar wanneer ik dan de geuren van zo’n heerlijke curry rook was ik weer om. Gelukkig is er steeds meer lekker Aziatisch eten in ons eigen land te vinden. En dat eten proeven vind ik helemaal niet erg…

Comments:

 • 23 juli 2020

  Klinkt allemaal even lekker, en ik zal er zeker een bezoek aan brengen als ik een van deze steden bezoek.

  reply...
  • 23 juli 2020

   Leuk Riki! Heel benieuwd wat jij er van gaat vinden 🙂

   reply...

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: