Top
Image Alt

Reismetlies

Een bezigheid waar wij ontzettend van houden. Eten. Laat je dat nou net op de Tramkade heel erg goed kunnen. Met name Barkade is een fantastische plek om te borrelen met vrienden, hapjes te eten én een spelletje te spelen. Want binnen kun je tokens kopen om een potje flipper te spelen, airhockey, Mario of één van de vele andere spellen. Ik voel me weer even helemaal kind. De ultieme hangout om je een hele middag en avond te vermaken dus.

Het eten bij Barkade is Aziatisch Streetfood. Ik ben gek op Azië en al het eten wat je daar kunt kopen dus ik ben ontzettend benieuwd naar al het lekkers wat ze hebben. We laten verschillende gerechten op tafel zetten en ik vind het geweldig. De buikspek is waanzinnig maar ook de curry en pho smaken heerlijk!

Barkade Den-Bosch
Barkade Den-Bosch
Barkade Den-Bosch
Tramkade Barkade Den-Bosch

KOFFIE DRINKEN BIJ DASILVA

Voor een lekker koffietje én een goede lunch kun je terecht bij Da Silva. Een plek vol plezier en ontspanning op een van de meest rauwe plekken van de stad, direct aan de kade van de Dieze. Alles met een Portugese touch. De Mocktails zijn trouwens ook fantastisch.

BIERTJES DRINKEN BIJ BOSSCHE BROUWERS

Bij Bossche Brouwers drink je de lekkerste biertjes. Natuurlijk moesten wij ook even het fameuze KUT-bier uit Den-Bosch proberen. Nu we er toch zijn, hé. Een fijne, chille plek, muziekje op de achtergrond en lekker over het water kijken. Bij de Kraan waar wij in slapen wordt zelfs Kraanwater geserveerd, een biertje gebrouwen door de Bossche Brouwers speciaal voor De Bossche Kraan. Hoe tof is dat?

Costa del Silo is een onderdeel van De Bossche Zomer. Er wordt deze zomer heel veel georganiseerd in de Brabantse stad, met name omdat heel veel mensen dit jaar vakantie in eigen land vieren. Daar weet Den-Bosch en haar ondernemers wel raad mee. Costa del Silo is super tof opgezet. Voor ons een beetje een kinderfeestje maar desalniettemin een prima plekje om even bij te komen en van een lekker drankje te genieten.

Kut bier Den-Bosch
Tramkade Den-Bosch

SLAPEN IN DE BOSSCHE KRAAN

Als je je dag goed wilt eindigen kun je het allertofste doen wat in dit rijtje te vinden zal zijn. Namelijk: slapen in De Bossche Kraan. Een hijskraan mét een hotelkamer boven het water die je ook nog eens kunt draaien. Wat wil een mens nog meer? Genieten van luxe én een rauw randje. Wij zijn helemaal fan!

Binnenkort schrijf ik meer over deze te gekke slaapplek maar ik kan je vertellen dat dit absoluut een bezoek aan Den-Bosch en de Tramkade compleet maakt.

MEER BLOGS OVER NEDERLAND

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: