Top
Image Alt

Reismetlies

 

 

 

Als echte Brabander ken ik Den Bosch natuurlijk al langer dan vandaag. Maar de laatste tijd is Den bosch ontzettend ontwikkeld als je het mij vraagt. Van een decadente luxe stad naar een hippe urban stad waar héél veel te beleven is. En als je er dan toch bent, kun je het beste ook op een toffe plek gaan slapen. Waar? In De Bossche Kraan natuurlijk. Met een fantastisch uitzicht en een heerlijke ligging.

De Bossche Kraan staat op de Tramkade. Een gebied dat sinds enige tijd helemaal upcoming is in Den Bosch. De Verkadefabriek (op de hoek van de Tramkade) weten veel mensen al te vinden, maar nu is ook het gebied er omheen helemaal hip&hot. Lees hier meer over de Tramkade. Reden genoeg voor mij om dit eens te gaan ontdekken. Dat daar een fijne slaapplek bij hoort staat vast, maar dat deze zó tof zou zijn kan ook ik bijna niet geloven. Slapen in een kraan. Die ook nog eens rond kan draaien! Damn. Wat wil een mens nog meer?

UITZICHT BEPALEN

De hotel exceptionnel is dus te vinden op de Tramkade. Perfect voor een staycation in eigen land óf stad. De kamer van De Bossche Kraan hangt op twaalf meter hoogte boven de Dieze. Dit geeft je een waanzinnig uitzicht over de stad met in de verte de Sint-Janskathedraal. Het uitzicht waarmee je wakker wordt? Dat bepaal je zelf! De kraan kan namelijk 220 graden draaien. Hoe je dit doet? In de originele bestuursstoel, of lekker lui vanuit je bed.

VOORZIEN VAN ALLE LUXE

De kamer is voorzien van alle luxe. Het bed ligt heerlijk, de douche is fijn én groot genoeg en de stoeltjes die voor het raam staan maken het verleidelijk om de hele dag op je hotelkamer te blijven. De grote ramen kunnen open waardoor je geweldig van het weer én het zonlicht kunt genieten. Dit alles onder het genot van een Kraanwater. Het biertje dat speciaal voor de kraan is gebrouwen door De Bossche Brouwers. Bijna zonde om daarna je ogen dicht te doen dus…

SERVICE IN DE BOSSCHE KRAAN IS TOP

De service bij De Bossche Kraan is top. Bij binnenkomst staat er dus een ‘Kraanwater’ koud in de koelkast, maar ligt er ook vers fruit, een gezellig kaartje en staan er verse bloemetjes. De volgende ochtend kunnen we ons ontbijt laten bezorgen op een gewenst tijdstip. Hierbij kunnen we kiezen uit vlees of veggie. Het ontbijt wordt op de afgesproken tijd geleverd en is top en heel erg uitgebreid. Daarnaast kun je bij De Bossche Kraan ook kiezen voor allerlei leuke extra’s. Van een flesje cava of speciaal biertjes bij aankomst tot een bootje varen op de Dieze. Zo maak je je weekendje Den Bosch helemaal compleet.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wil je ook zo’n weekend verblijven in De Bossche Kraan? Ik vind het een dikke aanrader! Reserveren kan via de website van www.debosschekraan.nl
Er staan twee fietsen klaar voor gebruik waardoor je ook eenvoudig naar de binnenstad fietst.
Adres: Tramkade 31, Den Bosch
Website, InstagramFacebook

MEER BLOGS OVER NEDERLAND

Comments:

 • 27 juli 2020

  Wat een geweldige tip!! Wel jammer dat je met een trap naar boven moet.

  reply...
 • Gitte

  26 november 2020

  Origineel en zeker ….
  Een ware belevenis.

  Wie bedenkt nu zoiets, geweldig toch
  Top verzorgd , geweldig uitzicht.
  Aanrader
  Kadotip?

  reply...

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: