Top
Image Alt

Reismetlies

Lokaal 1650 Den-Bosch

Al verschillende keren ben ik gaan eten bij Lokaal 1650 in Den-Bosch. De Korte Putstraat waar Lokaal 1650 zit is sowieso een fantastische plek om te eten en te borrelen. Lokaal 1650 is geopend voor lunch, borrel en diner. Laten we eens gaan proeven.

Bij Lokaal 1650 gaat het om delen. Laat ik daar nou net dol op zijn. Ik vind immers bijna altijd alles lekker van de kaart waardoor ik moeilijk keuzes kan maken. Bij 1650 worden de gerechten geserveerd op etagères. Je kiest per ronde drie gerechtjes met z’n tweetjes en deelt deze samen. I-de-aal als je het mij vraagt.

Het is lastig om keuzes te maken bij Lokaal 1650 omdat echt alles er lekker uit ziet en fantastisch ruikt. Jans en ik kiezen iedere ronde voor twee verschillende gerechtjes van de voor- en hoofdgerechten. Vooral de voorgerechten zijn bij ons favoriet.

Lokaal 1650 Den-Bosch
Lokaal 1650 Den-Bosch
Lokaal 1650 Den-Bosch

SHARING IS CARING

We eten uiteindelijk drie keer twee gerechtjes.

  • Chicken Kha Kai & Steak tartaar
  • Garnalen met buikspek en gepureerde mais & bospadenstoelen in truffel
  • Pork gyoza’s & sushi met ebi garnaal

Het toetje slaan we over. Met name omdat ik niet zo dol op toetjes ben. Voor de liefhebbers ben ik er van overtuigd dat ook deze heerlijk zullen smaken 🙂

GA OOK EENS PROEVEN

Wil jij ook eens de heerlijke kaart van Lokaal 1650 proeven? Dat kan! Bel wel even van te voren om te reserveren want het is er vaak druk. Eens in de zoveel tijd veranderen ze bij dit restaurant de kaart waardoor je iedere keer weer versteld zal staan…


Korte Putstraat 27, 5211 KP ‘s-Hertogenbosch. Alle dagen van de week geopend.

MEER BLOGS OVER NEDERLAND

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: