Top
Image Alt

Reismetlies

protest wintercollectie 2020

Mensen die mij kennen weten dat ik van shoppen hou. Mijn stijl is niet in één woord te vatten. Ik hou van baggy, vrouwelijk, stoer, sportief, classy, eigenlijk alle mixen door elkaar. Op reis draag ik het liefst kleding die er tof uit ziet én lekker zit. Na jaren te veel mee te nemen pak ik tegenwoordig veel beter mijn backpack in. Met alleen maar spullen die ik graag draag!

kennen jullie protest al?

Protest is opgericht door een groep snowboarders uit Nederland. Dat wist ik helemaal niet joh! Wisten jullie dit wel al? Enfin, laat ik jullie allereerst even wat meer vertellen over dit toffe merk. 

Protest op haar website: Ja, dat lees je goed: Nederland. Een van de vlakste stukken land op aarde. Het land met precies vijf heuvels en 14 golven. Ja, we hebben persoonlijk alle heuvels en golven geteld. Toen wisten we het zeker: “To hell with logic, to hell with obstacles – Let’s do what we love.” Vanaf de eerste dag zijn wij bezig om de wereld een betere plaats voor boarders te maken. Zowel op de pistes als in het water. Dit doen we door het ontwerpen van trendy en functionele sportswear voor een betaalbare prijs.

De wereld eraan te herinneren dat boarden draait om plezier. Iedereen te helpen en ieder mogelijk obstakel tussen hen en hun boards te overwinnen. Een nieuwe kijk voor alle boarders. Voor de beginners die nog niet precies weten wat ze te wachten staat. Voor de masters die het plezier van boarden bijna zijn vergeten. Voor de cynici die moe zijn van de miljoenen advertenties. Voor de work-a-holics met te veel verantwoordelijkheden én te weinig tijd. Wij willen boarders er aan herinneren waarom ze ooit begonnen zijn: to have fun! Wij willen alle niet-boarders inspireren met onze overtuiging: ‘Iedereen kan plezier hebben op de piste én in het water’. Onze kleding is ontworpen voor de core-boarders. Maar tevens ook voor de boarder die plezier wil hebben en er goed uit wil zien. Het is ons doel kleding te maken die toegankelijk is voor alle boarders.

toffe wintercollectie

De wintercollectie 2020/2021 van Protest is onwijs tof en heeft voor ieder wat wils. Ik vind een goede jas vinden altijd lastig maar hier kom ik wel aan mijn trekken. Juist daarom vind ik de lijn zo te gek. Van meisjesachtige panterprints tot hele stoere snowboardjassen. Een item uitzoeken lijkt misschien niet zo moeilijk maar wel als er zoveel tofs te vinden is. Maar ook voor skibroeken voor zowel dames als heren ben je bij Protest aan het juiste adres.  

Mijn oog valt al snel op de fantastische winterjassen. Comfortabel, een mooie look én waterdicht. Ideaal om ons eigen land deze winter mee te verkennen. Wat dachten jullie van de fantastische dames ski-jassen van Protest? Jessica is een aanradertje hoor. En ja, dan heb ik het over de jas 🙂 

Kleine tip: ook de sweaters van Protest zijn fantastisch. Goede kwaliteit, zacht en zitten heerlijk. Als laatste nog een heel groot pluspunt is dat als je vandaag besteld voor 21.30 uur dan heb je het morgen al in huis. Ideaal voor lastminutebeslissers zoals ik. 

protest wintercollectie 2020

kortingscode reismetlies10

Toffe aan dit alles is dat de hele wintercollectie nu online staat en jij deze kunt shoppen met 10 procent korting! Heel eenvoudig door de code reismetlies10 in te voeren bij het afrekenen. Hoe tof is dat? 

protest wintercollectie 2020

PRAKTISCHE INFORMATIE

De collectie met eigen ogen zien én bestellen met de korting van Reismetlies? Dat kan op de website van Protest. Via: https://www.protest.eu/nl/nl/ zorgt jij ervoor dat je er deze winter piccobello bij loopt. Daar krijg je helemaal zin in na het zien van deze collectie. 

MEER BLOGS OVER NEDERLAND

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: