Top
Image Alt

Reismetlies

RAW is al een flinke tijd een dikke vette hotspot in Tilburg. Het heeft een fantastisch terras, een heel vette inrichting binnen en ook nog eens een heerlijke binnentuin tegenover onder andere theater de Boemel. Een plek waar wij maar wat graag komen. Maar de Corona-crisis heeft ook RAW niet overgeslagen. Ook zij moesten vorige week hun deuren sluiten en op zoek gaan naar alternatieven. En dat is ze gelukt. 

 

out of the box denken

Dat RAW dat kan weten we natuurlijk allang maar ook nu zijn ze weer mega creatief aan de slag gegaan bij deze Tilburgse hotspot. Zo kun je er op dit moment als het ware boodschappen doen in hun eigen ‘supermarkt’. Van de lekkerste biertjes (inclusief toffe glazen) tot heerlijke soepen, de beste biefstuk én natuurlijk de heerlijke nacho’s mét kaassaus. 

raw tilburg

ruimte beschikbaar

Afgelopen week plaatste RAW dit bericht op haar social media. Helemaal leuk. Ben of ken je iemand neem dan contact op via het onderstaande mail-adres. 

“De afgelopen weken hebben veel restaurants op andere locaties gekookt, zo ook wij. Dat was natuurlijk supergaaf! Nu de horeca weer dicht is, willen wij onze ruimte ter beschikking stellen aan branches die nog wel mogen doen waar ze goed in zijn. Ben jij een kapper, slager, kunstenaar, nagelstylist, supermarkt, kledingwinkel, bioscoop, poppodium, ijssalon of heb jij een ander gaaf bedrijf? En zou jij voor 1 a 2 dagen jouw werkzaamheden of expositie op een supertoffe lokatie middenin de spoorzone willen uitvoeren. Neem dan nu contact op via info@raw013.nl.”

Ga vooral eens een kijkje nemen én neem wat lekkers mee natuurlijk. RAW zal je ook nu weer niet teleurstellen. 

meer blogs over nederland

Comments:

  • 6 november 2020

    Altijd leuk om over onze stad Tilburg te lezen! RAW is inderdaad erg leuk om te bezoeken! Als de horeca weer open gaat, willen we zeker hier met onze dochter een keertje heen gaan! Tilburg is de laatste jaren sowieso goed bezig met de aanleg van het spoorpark en de vele evenementen die de stad rijk is. Leuk verslag!

    reply...

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: