Top
Image Alt

Reismetlies

We kunnen tegenwoordig niet uiteten, naar de bioscoop of naar het theater en we zitten allemaal veel meer thuis. Toch zijn er heel veel dingen die wel kunnen en één daarvan is een heerlijk drankje buiten de deur scoren. Iets wat wij met enige regelmaat doen. Vooral nu tijdens de lockdown is een koffietje drinken, een warme chocolademelk of een biertje scoren buiten de deur echt een uitje voor ons. Waar je dit allemaal kunt doen in Tilburg? Ik heb een paar toffe plekjes voor je op een rijtje gezet. En ohja, voor wie denkt dat ik van bruin/oranje jassen houd: klopt. 

Locals en Nieuwland

De tentjes in Tilburg waar wij het meeste komen zijn Locals en Café Nieuwland. Omdat je hier naast heerlijke drankjes ook een fantastische menukaart hebt. Ook in de lockdown verzorgen zij de lekkerste broodjes, fantastische taartjes en heerlijke drankjes. Zeker de moeite waard om even binnen te lopen dus (met mondkapje natuurlijk). 

stoom013

Voor heerlijke koffie, een kopje soep en fantastische tosti’s ben je bij Stoom013 aan het juiste adres. Een heel klein tentje midden op de Spoorzone maar met drankjes die met passie gemaakt worden. Dat proef je. 

koppig brunchcafé

Wil je een warme chocolademelk en meteen gegeten hebben? Proef ‘m dan ff bij Koppig. Hier maken ze echt een feestje van je warme choc waardoor je voor een flinke tijd een verzadigd gevoel hebt haha. Wellicht wil je daarna een rondje hardlopen maar hee, wie houdt je tegen ;). 

koffie in het spoorpark

Wist je dat je in het Spoorpark ook nu een heerlijk drankje kunt scoren? Met een portie bitterballen! Eerst een rondje hardlopen, daarna volle bak genieten dus. Altijd wat te zien, te beleven en heerlijk een frisse neus halen tussen het thuiswerken door. Go go go!

meer blogs over nederland

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: