Top
Image Alt

Reismetlies

Tips voor NL? Die heeft Lies genoeg. Ga bijvoorbeeld een dagje een Volkswagenbusje huren. Bij We Love Oldtimers kun je je geluk niet op als je houdt van oude Kevers, kleurrijke Volkswagenbusjes en de gaafste camperbusjes. Een dag touren met zo’n oude bus? Dat kan! Wij gingen op pad in de omgeving van Hoogblokland waar het bedrijf zit gevestigd. 

Een dagje touren door Nederland

Wij touren voor mijn dertigste verjaardag Nederland door in de omgeving van Hoogblokland. We huren hiervoor dus een Volkswagenbusje bij We Love Oldtimers. Mooie dijken, smalle wegen en heel veel fietsers wat het juist een beetje spannend maakt. Mensen zwaaien naar ons, ze krijgen een lach op hun gezicht en ik krijg overal voorrang. Alsof ik de koningin herself ben. Zou Maxima zich zo altijd voelen? Ik kan er wel aan wennen. Het is wel even wennen hoor, zo’n groot stuur én het schakelen. Daarbij moet ik namelijk continue mijn kont oplichten om het busje in z’n 3 te zetten. Heeft de bijrijder ook nog een beetje plezier 😉

We Love Oldtimers heeft gezorgd voor een picknickmand vol lekkers. Roze koeken, bakje thee, kopje koffie en natuurlijk een picknickkleed zodat we onderweg even van de mooie uitzichten kunnen genieten. 

Je kunt tijdens je route, die je zelf uit kunt zetten, prachtige natuurgebieden langs de Lek aandoen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon rond gaan rijden en zien waar je uitkomt. Wij hebben gekozen voor snelwegen mijden zodat we juist van de mooie binnenwegen kunnen genieten! 

volkswagenbusjes in alle kleuren

De busjes die ze hier hebben zijn er in talloze kleuren. Wij hebben via de mail onze voorkeur opgegeven en daar proberen ze dan rekening mee te houden. Vervolgens is het allemaal heel eenvoudig. Even kijken hoe je schakelt, uitleg over de auto en vertrekken maar. Een klein beetje spannend maar tegelijkertijd ook meteen helemaal te gek. Ik voel me meteen een echte baas achter het stuur en moet me inhouden niet naar iedereen te toeteren. 

kamperen is ook een optie

Wanneer je in één van de busjes rijdt baal je al wanneer je ziet dat het bijna tijd is. Maar gelukkig is ook daar aan gedacht. Je kunt namelijk ook een camperbusje huren. Zo kun je de tofste locaties in Nederland langs én onderweg genieten van fantastisch vervoer. Vrijheid en blijheid dus. Na deze fantastische dag behoort dit zeker tot de mogelijkheden voor een volgende vakantie voor ons. Waar zouden jullie voor gaan? 

meer informatie over we love oldtimers?

De kosten voor het huren van een busje beginnen vanaf € 149 voor een halve dag. Een Kever kun je al huren vanaf € 125 voor een halve dag. Geef gerust je voorkeur voor een kleurtje door want ze houden echt overal rekening mee. Je krijgt een picknickkleed, wat lekkers en koffie en thee mee zodat je onderweg lekker kunt stoppen en andere mensen ook kunt laten genieten van jouw gave busje 😉 

Meer informatie? Kijk eens op de website van We Love Oldtimers door hier te klikken. 

meer blogs over nederland

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: