Top
Image Alt

Reismetlies

Sounds like beer

Heb je nog geen idee wat je je vader dit jaar weer voor Vaderdag gaat geven? Ik heb laatste kennis gemaakt met zo’n onwijs gaaf merk dat ik dit wel met je moet delen. En jij moet dat dan weer met je vader delen. Of de vader van je vader…. Whatever. Biertje van Sounds Like Beer. Nu denk je vast: ik geef mijn vader ieder jaar pils, maar niet deze. Dat biertjes en muziek goed samengaan weten we natuurlijk allemaal maar wist je ook dat muziek de smaakbeleving van bier beïnvloedt? Sounds Like Beer wist dit wel en daar hebben ze wat tofs mee gedaan. 

Sounds like beer

SOUNDS LIKE BEER

Ken je Sounds Like Beer al? Ik kwam dit toffe merk tegen via Instagram. Vrolijke flesjes maar vooral de namen die ’t ‘m doen. Zo heb je de Twits en stout, Born in the IPA, Frank APA & Saison O’Connor. HOE LEUK?! Ik, als muziek- én bierliefhebber, was meteen verkocht. Maar er is meer. Daar kwam ik achter door met Maarten van Sounds Like Beer te hebben gesproken. Dat bier en muziek namelijk goed samengaan weten we natuurlijk allang, maar wist je ook dat het wetenschappelijk is bewezen? Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk aangetoond dat muziek de smaakbeleving van bier beïnvloedt. Met de juiste muziek smaakt je biertje daarom nog beter… 

Wist je bijvoorbeeld dat je bij muziek met veel hoge noten de zoetheid van het bier wordt versterkt? En dat lage tonen je bier bitterder laat smaken? Veel meer feitjes zijn te vinden op de website van Sounds Like Beer. 

Er zijn daarom speciale playlists samengesteld die bij de biertjes passen. Hierdoor komen bepaalde smaken van het desbetreffende biertje nóg beter naar voren. Hoe te gek is dat? Biertjes op tafel, Spotiy lijstje aan en gaan met die banaan. Klinkt als muziek in de oren, toch?  

perfecte vaderdag cadeau

Aangezien Vaderdag ook dit jaar weer ‘gevierd’ wordt en jij niet weer met een boek of hetzelfde biertje aan wilt komen zetten heeft Sounds Like Beer iets tofs bedacht. 
Speciaal voor alle vaders, kinderen van vaders en space invaders is de Musa in the Mix Tasting Jukebox (6×2) nu verkrijgbaar voor slechts € 27,50. En dan wordt hij ook nog eens gratis verzonden. Hoef jij niet meer te stressen of je cadeau wel op tijd binnen is of uren door de stad te slenteren (je kunt immers ook op je eigen terras neerploffen). Bestellen kan heel eenvoudig via de website: https://www.soundslikebeer.nl/shop 

meer TIPS VAN LIES

Comments:

  • 3 juni 2021

    Klinkt inderdaad als muziek in de oren. Onze beide vaders zijn er niet meer, maar ik kan er ook van genieten hoor. Morgenavond hebben wij een Bierproeverij (op 1,5 meter) met vrienden, en allen zijn wij muzikant. Ik zal dit thema van hoge en lage tonen zeker op tafel leggen!! Dank je wel voor de tip!!

    reply...

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: