Top
Image Alt

Reismetlies

Ik heb altijd al eens op het strand willen slapen. Bij de strandhuisjes van Strandpaviljoen Zee en Zon kan het! Wakker worden met het geluid van de zee, zand tussen je tenen en alle luxe die je nodig hebt. In Katwijk staan de strandhuisjes van Zee en Zon er prachtig bij. Hier moet je absoluut eens gaan slapen wanneer je wilt genieten van rust, ruimte gezelligheid én een prachtige omgeving in één.  

Wij slapen van vrijdag tot en met maandag in het prachtige huisje van Strandpaviljoen Zee en Zon. Op deze manier ben je er écht even helemaal uit. Helemaal wanneer je continue de oceaan voor je ziet. Wat wil een mens dan nog meer? Nou? Ik weet nog wel een paar dingetjes. Lekker eten, lekker drinken, activiteiten, een klein zonnetje op z’n tijd en natuurlijk een heel fijn huisje om in te overnachten. Wij hebben het allemaal. We beseffen maar wat goed wat voor gelukspoeperds we zijn dat we op deze prachtige plek mogen verblijven. 

een uitzicht waar je u tegen zegt

De strandhuisjes zijn fantastisch ingericht. Precies wat een mens nodig heeft eigenlijk. Een klein keukentje (mét vaatwasser), een tafel waar je met vier personen aan kunt ontbijten/dineren, een bank om even op te ontspannen en twee slaapkamers. Een van de twee slaapkamers bevindt zich op de vide en dat heeft natuurlijk een prachtig uitzicht. De huisjes hebben een apart toilet, een badkamer met een fijne douche en een nooduitgang. Daarnaast hebben de huisjes twee heerlijke stoelen in de overkapping én nog een aantal ligstoelen die je lekker in het zand kunt zetten. De picknicktafels maken het geheel compleet waarmee er voor ieder wat wils is. 

heel veel lekkers in katwijk

Wanneer wij een weekend weg gaan houden we van rust, natuur maar ook van gezelligheid, lekker eten en drinken en mensen kijken. Deze plek is daar perfect voor. Ga op je stoeltje zitten voor het huisje en geniet van de zee, het strand en alle mensen die aan het surfen, kitesurfen of voetballen zijn. De huisjes van Strandpaviljoen Zee en Zon liggen tussen verschillende beachclubs waar je een lekkere lunch, een koffietje, een biertje of een diner af kunt halen. Hopelijk gaat de horeca snel weer helemaal open zodat je ook daar zelf kunt genieten natuurlijk, maar voor nu is het vooral belangrijk om de horeca in de buurt een beetje te sponsoren natuurlijk. Ook bij Strandpaviljoen Zee en Zon zelf kun je heerlijk eten afhalen. Wij gaan voor de loaded fries en deze zijn echt waanzinnig goed! Met een biertje erbij van Brouwerij Kees zijn we helemaal in de vakantiesferen. 

het voelt echt even als vakantie

Een weekendje, midweek (of langer) is dus zeker aan te raden. De duinen vlakbij de strandhuisjes zijn waanzinnig mooi en je waant je echt even in een andere wereld. Een strandwandeling in de ochtend, lekker eten en drinken en een heerlijk huisje om even helemaal tot rust te komen. Ik zou zo weer gaan. Ennuh, voor mij was het ook wel echt even een bucketlistdingetje, slapen op het strand in Nederland. Wauw wat hebben we genoten! 

Strandpaviljoen Zee en Zon
Boulevard-Zeezijde 19
2225 BB Katwijk
Telefoon : 0651566157
E-mail: strandhuisjes@zeeenzon.nl
Boeken? Dat kan hier. 

meer blogs over nederland

Comments:

  • 5 april 2021

    Lijkt me zo tof

    reply...

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: