Categorieën

Top
  >  Ervaringen   >  Heerlijk slapen in Zandvoort doe je bij Hotel Paradis

tot rust komen aan zee

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik gek ben op het strand en de zee. Het liefst natuurlijk met dertig graden maar ook als het weer wat minder is, is het strand de perfecte plek om tot rust te komen en tegelijkertijd heel veel energie op te doen. Slapen in Zandvoort, daar zeggen wij dus zeker geen nee tegen. 

Deze keer slapen we bij Hotel Paradis in Zandvoort. Vlakbij Amsterdam Beach, zoals ze het zelf mooi beschrijven. Een prachtig, nieuw complex met veel verschillende kamers. Het is regenachtig en winderig op het moment dat wij willen inchecken maar dat maakt voor het beeld niet uit. Het ziet er prachtig uit en ik krijg meteen zin om naar binnen te gaan.

Bij Hotel Paradis heb je de keuze uit standaard kamers, familiekamers en studio’s. Wij verblijven in een prachtige studio. De kamers zijn minimalistisch ingericht. Dit zorgt voor een fijne, rustgevende sfeer waardoor je helemaal tot rust komt op deze plek. Zoals ik eerder al zei hebben wij ook wat mindere dagen gehad maar ook op de kamer vermaakten wij ons perfect. Netflix aan, wat lekkers erbij en genieten maar! 

hotel paradis ademt rust

Zandvoort is niet fantastisch mooi maar dat maakt niet uit. Je gaat immers voor het strand en de zee. Toch? En natuurlijk voor alle fantastische beachclubs die hier zijn. Omdat het inmiddels al oktober is zijn niet alle clubs meer geopend maar wij hadden het geluk dat een paar favo’s hun deuren nog open hadden. Deze wil je namelijk niet missen! 

top 5 strandtenten in zandvoort

  • Tijn Akkersloot 
  • Hippie Fish 
  • Ubuntu
  • Tent 6 
  • Ohana Beach 

Hotel Paradis Zandvoort 
Paradijsweg 4
2042GH, Zandvoort 
Telefoon: 023-571 3466
E-mail: info@hotelparadiszandvoort.nl 
Boeken? Dat kan hier! 

MEER blogs over nederland

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: