Categorieën

Top
  >  Ervaringen   >  Slapen in Mitland in Utrecht

Deze keer sliepen wij op een fantastische plek in Utrecht. Op een klein half uurtje lopen van de stad of acht minuutjes fietsen. En die fietsen, die kun je huren bij het hotel. Ik heb het over Hotel Mitland in Utrecht. 

Hotel mitland is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje Utrecht. Met de gezellige drukte van Utrecht, met onder andere het hippe en superlekkere Streetfoodclub en talloze leuke barretjes. Wat denk je van Olivier biercafé, met heel veel lekkere biertjes. Wij waren meteen om hoor! 

utrecht is fantastisch

Verder heb je in Utrecht natuurlijk de steeds hippere buurt Rotsoord met onder andere een Aziatisch Fusion Streetfood restaurant. Wat nog meer tof is om te doen in de buurt? Ga naar de Botanische tuinen, ga kanoën of suppen over de Oudegracht (top voor de zomer!) of klim naar het topje van de Domtoren voor een fantastisch uitzicht. 

Verder kun je natuurlijk in Utrecht niet het alom bekende broodje Mario overslaan. Wie naar Utrecht gaat moet ‘m natuurlijk een keer proberen. Wij houden (zoals jullie weten) van lunchen in de meest hippe barretjes maar we zijn ook gek op eten op straat. Zo ook bij dit broodje Mario 🙂 Sidenote: ook in de wijk Lombok kan dit werkelijk waar o-ver-al. 

ontspannen in het hotel

Na een lange dag stad kun je in Mitland heerlijk ontspannen in het zwembad. Eigenlijk een privé zwembad, want je reserveert een tijdslot. Het zwembad heeft ook nog twee whirlpools maar helaas waren die buiten gebruik toen wij er waren. Wel is er nog een Turks stoombad en een sauna waar je gebruik van kan maken. Het zwembad heeft een mooi uitzicht op het water.

Het personeel in het hotel was ontzettend vriendelijk, de bedden lagen lekker maar het allerbeste van het hotel was natuurlijk het ontbijt. Meine gute wat een keuzes! STRESS! Wat moet ik nemen? Oké, dan nemen we van alles een beetje. Van champagne tot fruitsapjes en van pancakes tot Englisch Breakfast. Genoeg gegeten om de hele dag weer op pad te kunnen haha. 

Al met al een ideale uitvalsbasis voor een weekendje Utrecht. Wanneer vertrek jij? 

Hotel Mitland 
Ariënslaan 1
3573 PT Utrecht
Boeken? Dat kan hier! 

Meer blogs over nederland

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: