Top
Image Alt

Europa

Ella Rock

Voor de eerste keer backpacken? Check deze tips!

Het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig gaat backpacken. Toen ik voor het eerst alleen op reis ging (12 jaar geleden) was dat nog iets anders. Toen was ik de enige uit mijn klas die dit ging doen. Minder spannend is het echter niet nu en daarom kun je deze tips zeker gebruiken wanneer je voor het eerst met je backpack op ontdekkingstocht gaat…

Stadsbrouwerij 013 in… Tilburg natuurlijk

Deze keer bezochten wij een andere plek in deze inmiddels bekende Piushaven: Stadsbrouwerij 013. Ik ben er al vaker geweest en ben tot nu toe iedere keer zeer aangenaam verrast. Het is aan te raden om in het weekend te reserveren want het is er vaak erg druk….

De lekkerste pokebowl van Tilburg

Ik ben gek op pokebowls. Sinds deze hype over is komen waaien uit Amerika, Bali of waar dan ook, eet ik ze het liefst op een warme zomerdag. Gezond, makkelijk, veel in te variëren en onwijs lekker!

Eten bij Down Town Gourmet Market in Eindhoven

Wie lekker wil eten in Eindhoven moet absoluut op deze plek komen. Een hippe plek in het centrum van Eindhoven waar veel uitbaters een klein tentje bezitten. Daar omheen kun je heerlijk tafelen. Eten wordt zowel binnen als buiten gebracht, je hoeft alleen even bij één van de desbetreffende stands te bestellen. Of bij meerdere natuurlijk…

Genieten bij De Gouden Leeuw in Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode is mijn geboortedorp. Ik werk er en bijna heel mijn familie woont er. Ik ben er dus met enige regelmaat te vinden. De meeste restaurants ken ik van binnen en van buiten en er zijn flink wat leuke plekjes in dit pitoreske dorpje. Of je nu houdt van een simpel hapje of een sterrenzaak, Sint-Oedenrode heeft heel veel te bieden.

Leuk dicht bij huis: Antwerpen

Wanneer we aan reizen denken denken we vaak aan zandstranden, palmbomen, andere culturen, kokosnoten, wilde dieren en swingende muziek. Maar ook onze buren hebben zo veel moois te bieden.

Geschiedenis en meer in Krakau

Ben jij al eens in Krakau geweest? Ik was nog nooit in mijn (oh-zo-lange) leven in Polen geweest. Het trok me niet zo. Geef mij maar de bruisende cultuur en sfeer van het Zuiden.

Budapest: meer dan alleen Sziget

r mij was dit even wennen. De kou en richting het Oosten. Ik hou echt ontzettend van het mooie weer en ben heel graag in het Zuiden. Spanje, Portugal, Italië, dat spreek me ontzettend aan. In Hongarije was ik nog nooit geweest en ik was heel benieuwd.

Lesbos is zo veel meer

In de zomer van 2014 ben ik naar Lesbos vertrokken. Lesbos is één van de Griekse eilanden. Voor ons was het een beetje spannend. De vluchtelingen, de crisis waarin het land verkeerde. We besloten toch te gaan en dat was de juiste beslissing weten we nu.

%d bloggers liken dit: