Top
Image Alt

Samen met Lies

HOI! MiJn naam is Lies

Ik schrijf op Reismetlies regelmatig nieuwe blogs waarin ik meer vertel over verschillende bestemmingen, accommodaties, ervaringen of producten. Ik breng deze zaken onder de aandacht via mijn reisblog en natuurlijk via mijn social media kanalen: Instagram & Facebook. Mijn enthousiasme is mijn handelsmerk. Mensen vragen me wel eens: lach jij echt altijd? Natuurlijk niet, maar wel 99 procent van de tijd. Dat enthousiasme zie en lees je terug in mijn teksten en foto’s. Worden we allemaal blij van toch? Daarnaast hou ik van echtheid. Niet alles tot in de puntjes perfect bewerken maar gewoon: what you see is what you get. Ik probeer de wereld een stukje mooier te maken maar wel alleen via alles wat echt is. 

 

Al langere tijd ben ik een gepassioneerde reiziger. Het liefst zie ik ieder plekje op deze aardbol en nog beter, het liefst maak ik ook anderen hier enthousiast over. Ik werk inmiddels met verschillende bedrijven samen. Bedrijven waar ik altijd volledig achter sta. Wanneer een bedrijf of product immers niet bij me past ga ik geen samenwerking aan. De puurheid van mijn blog en social media moet blijven. Dingen doen waar ik zelf blij van word en waar ik met volle overgave voor ga. Past jouw accommodatie of product bij mij? Dan zit je hier goed. 

Lies. 30. Blij. Gelukkig. Vriendelijk. Lachen. Open. Eerlijk. Eigenwijs. Dromer. Doener. Durfal.

INSTAGRAm

  • VOLGERS: 11.000

  • LIKES PER POST: 1000

  • ENGAGEMENT: 11.13%

samenwerken?

Persreizen

Het bezoeken van bestemmingen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Hier schrijf ik vervolgens een of meerdere blogs over. Uiteraard kan dit ook op Instagram gedeeld worden. Heb je een idee maar weet je nog niet hoe je het wilt uitwerken? Laten we dan samen eens sparren. 

Linkvermelding

Vanuit artikelen kan er gelinkt worden naar andere organisaties of producten. Dit moet altijd passend zijn bij de blogs die ik geplaatst heb. 

Advertenties
Een andere mogelijkheid om je product of dienst binnen mijn blog onder de aandacht te brengen is via advertenties. Wil jij bijvoorbeeld tussen mijn blogs over Azië staan met jouw Aziatische kookboeken, backpacks of iets anders? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden en tarieven. 

Social Media

Plaatsen van foto’s op social media. Gebruik maken van het netwerk van Reismetlies om een accommodatie, bestemming of product onder de
aandacht te brengen. Dit kan uiteraard op verschillende manieren. Via stories, als post, een video misschien? Tal van mogelijkheden. 

Accomodaties

Bezichtigen van (en slapen in) accommodaties: van hotels en vakantiehuisjes tot hostels. Waarna ik natuurlijk met mijn volgers mijn ervaringen
kan delen.

Wil je eens samen sparren over een eventuele samenwerking of heb je een andere vraag of voorstel? Neem gerust contact met me op via reismetlies@gmail.com